KOCAELİ / KARTEPE - Kocaeli Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi

0(262) 375 33 82
Uzuntarla Mah. 222.Sokak No. 20 Uzuntarla Kartepe / KOCAELİ
Vizyon
VİZYON VİZYONUMUZ Spor Lisesinin Vizyonu, millî, manevi, vicdani ve insani değerlere bağlı, öz güvenini kazanmış, değişen ve gelişen dünya ile yarışan, sporun her branşında ulusal ve uluslararası başarılara sahip, başta beden eğitimi ve spor alanındaki bilimsel ve teknolojik gelişmelerle kendini yenileyen, gerek akademik gerekse özel yetenek gerektiren yükseköğretim kurumlarına en iyi şekilde hazırlanan,kaliteli,karakterli ve nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
MİSYON MİSYONUMUZ Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri alanındaki temel kavram, bilgi ve becerileri kazanmış, alanındaki gelişmeleri dikkate alan, öz denetimini sağlamış, spor ahlak ve disiplinli, sporcu centilmenliğiyle birleştirmiş, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Atatürk İlke ve İnkılapları ile Türk Millî Eğitiminin amaçları doğrultusunda hareket eden, uluslararası müsabakalarda ülkemizi gururla ve onurla temsil edebilecek, öğrencilerini ülkemizin ve dünyanın alanında seçkin üniversitelerine hazırlayan, dünya standartlarında bir eğitim kurumu olabilmek için varız.
Öğretim Şekli :Tam gün
09.10-16.10
Doğal gazlı
Öğrenci servisi ve şehir içi 281 no.lu dolmuşlarla sağlanmaktadır.
Uzuntarla Mah. 222.sok No.:20 Uzuntarla-Kartepe/KOCAELİ
İlçe merkezi 10 km, il merkezi 17 km´dir.
Kontenjan Bilgileri
2023/2024 eğitim öğretim yılı itibari ile 60 kişilik 9.sınıf kontenjanımız bulunmaktadır. Pansiyonumuz ise 52 kız 52 erkek öğrenci kapasitelidir.